Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#اوتاوا

برای بک گراند چک در اوبر باید از سایت پلیس اوتاوا وقت بگیریم و حضوری مدارک ببریم متاسفانه تا ۲۰ اکتبر تو سایت نوبت خالی ندارن کسی اطلاع داره برای اینکه بتونیم زودتر بریم چی کار میتونم کنم؟ کسی تا حالا id verification و record check با اداره پلیس اگه انجام داده ممنون میشم راهنمایی کنه
2021-09-16 08:51:00 #Canada [اوتاوا] ماشین

امروز جی ۱ دادم و قبول شدم، با توجه به سابقه رانندگی ایران هم میتونم فول جی بدم و هم جی ۲ بنظرتون کدام رو برای امتحان الان انتخاب کنم؟!
2021-08-28 18:15:00 #Canada

من از طریق سایت وقت امتحان ایین نامه را گرفتم گواهینامه را هم ترجمه رسمی کردم میشه بگید باید چه کار دیگه ای انجام بدم؟ فکر میکنم باید برای امتحان اماده شم و روز امتحان گواهینامه و ترجمه اش را ببرم.ایا مدرک و یا کار دیگه هم باید کرد؟سوال بعدی هم اینه که دوستم که ویزای ویزیتوری داره هم با من وقت گرفت برای ایین نامه و ترجمه کرده گواهینامه اش را اون هم میتونه امتحان بده من در ونکوور هستم ممنون
2021-10-05 18:39:00 #Canada

من امروز رفتم برای نامه اصالت.یه فرم بود که مشخصات م رو داخلش پر کردن و صرفا نوشتن که فلانی با این مشخصات سابقه انقد سال رانندگی داره این میشه همون نامه اصالت؟ با خودکار هم تو برگه مشخصاتم رو نوشت ممنون میشم بهم بگید چون نگرانم و دو روز دیگه پرواز دارم
2021-09-15 03:39:00 #Canada

امروز جی ۱ دادم و قبول شدم، با توجه به سابقه رانندگی ایران هم میتونم فول جی بدم و هم جی ۲ بنظرتون کدام رو برای امتحان الان انتخاب کنم؟!
2021-08-28 18:15:00 #Canada

برای بک گراند چک در اوبر باید از سایت پلیس اوتاوا وقت بگیریم و حضوری مدارک ببریم متاسفانه تا ۲۰ اکتبر تو سایت نوبت خالی ندارن کسی اطلاع داره برای اینکه بتونیم زودتر بریم چی کار میتونم کنم؟ کسی تا حالا id verification و record check با اداره پلیس اگه انجام داده ممنون میشم راهنمایی کنه
2021-09-16 08:51:00 #Canada